Om mig – ny bloggare!

3

I slutet av augusti 2018 fick jag ett besked jag aldrig trodde att jag skulle få. Jag hade drabbats av cancer. Bara några dagar senare opererades jag, det var innan beskedet hade hunnit sjunka in. Många frågor väcktes i samband med att jag tog till mig beskedet. Frågor om liv och död, men också om hälsa. Sakta började det gå upp för mig, att rent statistiskt hade jag haft större chans att slippa cancer om jag levt hälsosammare. Jag bestämde mig för att i framtiden alltid göra mitt bästa för att leva så sunt som möjligt.

Jag fick rådet “Var snäll mot dig själv” av en väninna. Det rådet står över alla andra för mig just nu. Ibland kokar jag soppa på ekologiska grönsaker, men ibland orkar jag inte utan äter en fryst portion färdiga köttbullar. Det är ok! Den här bloggen handlar om min resa mot ett snällare liv. Jag börjar resan där jag befinner mig nu, under min pågående cytostatikabehandling. Tanken är att jag delar med mig av min resa, tankar och funderingar, från matlagningstips när fingrarna sticker till följd av biverkningar från behandlingen, hälsotips eller hur jag hämtar inspiration och kraft i mat, vackra ting, kultur eller naturen.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. En kommentarsförfattare den

  Hej, Det här är en kommentar.
  För att komma igång med moderering, redigering och radering av kommentarer, besök sidan för kommentarer i adminpanelen.
  Kommentarsförfattares visningsbilder kommer från Gravatar.

 2. birgitsanglarum den

  Hej fina du <3'
  För två år sedan fick jag cancerdiagnosen. nu är jag frisk och har lärt mig massor om livet.
  Gör det du tycker om, njut av livet! Positiva tankar. Mitt mantra var"det blir bättre i morgon"
  Mitt nuvarande är "allt ordnar sig"
  Jag är tacksam att jag blev sjuk och fick möjlighet att se vad som är viktigt
  Många kramar

  • halsansmosaik den

   Tack för din fina positiva kommentar! Jag känner redan att man ser tydligare vad som är viktigt. Jag ska ta till mig ditt mantra om att det blir bättre i morgon. Vissa dagar kan man behöva det! Kram <3

Lämna en tanke