Naturen ger mig ett lugn

0

För mig har naturen fått en ny betydelse sedan jag blev sjuk. Det ger mig lugn och ro att vistas där. Oftast går jag själv, samma runda runt en liten sjö i ett friluftsområde, men ibland väljer jag att gå med en vän i skogen. Det är väldigt läkande att gå själv. Vi är alla olika och för vissa skulle det nog kännas ensamt, men för mig är det återhämtning du luxe. Kanske för att det är så kravlöst. När man blir sjuk och har familj med barn från 10-14 år, så kan man inte vila på samma sätt som om man varit pensionär. Å andra sidan är barnen en enorm drivkraft att kämpa för och så mycket kärlek man får av dem. Men det är fint att kunna vara för sig själv och bara ta in alla intryck från naturen.

Lillsjön i Bromma

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke