Sommaren och jag är på väg tillbaka

0
Andmamma med ungar

Då har mer än ett ett halvår gått sedan min operation. Jag har genomgått min cytostatika behandling och är nu äntligen på väg tillbaka. Det har varit tuffare än jag kunnat föreställa mig. Jag har haft svårt att hålla fokus och har i viss mån fortfarande. Men nu ser jag en ljusning. I dag har jag varit med på mitt första yogapass efter operationen. Innan passet så tog jag mig en promenad runt Lillsjön. Underbart att få se en gräsands mamma med sina ungar. Naturen är så fin just nu. En av ungarna fick träna på att simma, de andra sprang mig till mötes!

Nu är det snart fullt av näckrosor i sjön och det ser jag framemot, min absoluta favorit. Mina sommartecken och jag är i fas. Nu blir allt bättre och bättre!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke