Dax för en kreativ hippie delux helg på Sandhamn!

0
Ljuset på Sandhamn är så inspirerande. Snart är det dax för mig att hålla min första kurs på Sandhamn i kreativitetens tecken; Alla kan måla! Det ska bli så spännande.
Att skapa prestationslöst är så helande, man blir glad och känner sig som en ny lite bättre variant av sig själv. Jag är så lycklig och tacksam för att detta är vad jag gör i livet.

Helgen den 23-25 oktober bär det av till Sandhamn. Kurs i kreativt skapande -Alla kan måla!

Alla deltagare kommer att bo i ett hus tillsammans hela helgen. All mat ingår, så att vi hinner med att skapa och gå promenader i skogen och längs stranden. Tur att jag jobbat som kock på Sandhamn tidigare!

Att upptäcka former i naturen och göra något av dem kommer vara en av uppgifterna deltagarna får göra. Jag hoppas på bra väder så att upptäckts promenaden blir ett positivt inslag oavsett klädsel. Annars får vi väl göra en kort sväng och använda mycket färg och fantasi för att få till något kreativt.

För mig är det så mycket glädje och healing i skapande som jag vill förmedla. Och så älskar jag naturen och lugnet på Sandhamn under lågsäsong.

Detta är är min favoritplats på Sandhamn alla kategorier. Här kan man se färjorna gå förbi.

Perfekt nu när det man ska hålla social distans men längtar efter att få komma ut och träffa andra. Man tar med någon man står nära, en partner, eller ett syskon och tillbringar en helg i dubbelrum i ett fantastiskt hus med kreativitet och ett fåtal andra att lära känna. Det kommer bli supermysigt!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke